Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Curatam ciupercile si le taiem marunt.
Le punem la calit in ulei de masline,presaram sare si piper dupa gust.
Dupa ce apa lasata de ciuperci a scazut,adaugam branza degresata, amestecam si oprim apoi focul.
Tragem tigaia deoparte,adugam fulgii de ovoaz,ouale si patrunjelul tocat si lasam amestecul sa se racoreasca.
Asezam 5 forme de minitarte din silicon in tava cuptorului.
In fiecare forma de tarta asezam cate o felie de sunca, apoi presaram peste sunca seminte de chia.
Impartim amestecul preparat la foc in tigaie in cele 5 forme de minitarte,presaram tarate de psillium, apoi asezam in miglocul fiecarei tarte cate o rosie impunsa din loc in loc cu o scobitoare.
Dam tava la cuptor pentru 35 minute,pana se rumenesc tartele frumos.
Se pot servi atat calde, cat si reci.
Pofta buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult